torsdag 30. september 2010

Lettere bein


Dette er et bilde tatt på tur fra hytta sist helg. Lengter stadig tilbake dit. Utsikt mot Reina, Reinsfjell til venstre.
Siden birkebeinerløpet har beina vært tunge og kroppen enda tyngre. Det har ikke blitt noen fart på løpingen og dragene har blitt færre enn de oppsatte. Men i dag, da løsnet det endelig! Vi hadde 1200-1000-800-800-600-600 metere og jeg klarte å gjennomføre alle! - Og det i ganske bra fart-til å være meg, da. Herlig var det i alle fall!
I morgen blir det en styrkeøkt og på lørdag en tur i gul-løypa før årsfesten i Runners. Siden klubben har 20 års jubileum i år blir det ekstra stas med festen.
Ellers har jeg fått et annet problem: den høyre armen verker. Det har den gjort en uke nå. Ble mye bedre etter helgen, men etter klatringen i går har den verket som besatt. Aner ikke hva jeg har gjort, men det må jo være en strekk eller en overbelastning av et eller annet slag. Jaja, det hindrer meg ikke i å løpe i hvert fall. Litt verre med styrketrening for overkroppen som har utgått. Får teste litt i morgen tidlig.

2 kommentarer:

  1. Jeg får alltid så veldig lyst til å løpe når jeg ser bilder fra Sjusjøen/Nordseter-området....
    Er i blant på hytta til en kamerat på Nordseter.

    Håper armen blir raskt bra... noe er'e støtt :-)

    SvarSlett
  2. Ja, ikke sant dette er et flott område!? Du får prøve å finne hytta mi neste gang du er der, til høyre for vegen opp til Nevelfjell. Og ja, noe skal det jammen meg være-kan det være alderen tro? Nei, vi lever et aktivt liv og da dukker det gjerne opp et eller annet.

    SvarSlett