fredag 3. september 2010

To konkurranser på en uke
Denne uka har det jammen blitt 7 økter med trening på fem dager: 2 styrkeøkter, 2 løpeøkter, en klatreøkt og en rulleskiøkt. Tror jeg fortjener en rolig helg med venninner på hytta! Blir nok turgåing på oss, men ingen av de andre løper, så det spørs om det blir noen løpetur på meg. Antagelig kan det være greit å ta det litt roligere et par dager.
BIldene ovenfor er fra RBIR løpet på Råholt på tirsdag, etterpå og undervegs.
Det var strålende løpevær. Løypa var litt lagt om siden i fjor pga vegarbeider. Men litt i terreng gikk den, et par gjørmete partier, men ellers helt super løype, slik jeg liker den. Avslutningen er imidlertid ikke så veldig bra, et langt asfaltparti. Siden den bare er 4,1 km blir det høyt tempo.
Torsdag var det UKI karusell og den var 8,3 km (etter Garmin). Det er langt færre med på UKI karusellen enn på RBIR, men i går var det ekstra få. Mange holder seg unna de lange løpene virker det som. Selv foretrekker jeg de lange. Marerittet er 800 meter! Heldigvis "slipper" jeg å være med på UKI sin, det er samme dag som Birkebeinerløpet.
Skulle gjerne ha vært med på Nordmarkstravern på lørdag, den halve riktignok, men har altså planlagt jentetur isteden. Men jeg har meldtmeg på Lørenskogløpet neste lørdag. 10 km på asfalt riktignok, ikke helt min greie, men et trivelig løp.
Lykke til i morgen til de som skal løpe Nordmarkstravern!

1 kommentar:

  1. Du er altså så sprek! 7 økter på under en uke!
    Kos deg på hyttetur :-)

    SvarSlett