søndag 26. september 2010

Vinter på Nordseter
Vi kom ikke opp på hytta før kl var over halv elleve på fredag kveld etter en fryktelig tur. Det var kø-kø-kø! Vind og regn, nesten sludd det siste stykket og da vi kom til Nordseter var det snø! Det føyket så fælt at det ikke nyttet å bruke fjernlys. Kjørte i snøspor med sommerdekk opp fra 850 meter. Den siste biten bort til hytta er det dårlig veg, vått og gjørmete så der satte vi oss like godt fast. Men da var vi framme, så det spilte ingen rolle. Godt å komme inn, fyre opp, få seg en akevitt og litt mat! Måtte fyre et par timer før vi krøp til køys.
Lørdag var det +2 grader på morgenen, men det blåste fryktelig. Da var det å stable veden inn i boden. Syntes jeg måtte ta meg en løpetur, men motivasjonen var heller laber. Da var det greit å ha iPod med herlig musikk på øret. Siden Bjarne har vrikket foten måtte jeg i tillegg løpe alene. Holdt meg til grusvegene, orket ikke gjørme og vann til langt opp på leggen denne lørdagen.
Fikk meg en grei tur i rolig tempo, knappe 8 km på drøye 50 minutter. Så det gikk ikke fort, men det gikk i hvert fall lettere etter hvert. Tenkte på at jeg var sjeleglad for at jeg ikke skulle løpe halvmaraton på søndag. Men hadde vi vært hjemme og jeg var innstilt på det, hadde det vel gått det også. Akkurat denne dagen var beina som bly og kroppen som et tungt kjempe lodd!
Søndag opprant med sol og fint vær, men -2 grader på morgenen. Fikk ryddet inn hagemøbler og grill og så ble den en gåtur i nydelig sol. FIkk til og med en stund i hytteveggen med sol og kaffekopp! Herlig.
Vel hjemme igjen var det å slå opp resultatene fra Oslo maraton. Mange har gjort en kjempe innsats, gratulerer til alle sammen!
For meg blir det Eremitageløpet i Danmark om fjorten dager - og så kanskje halvmaraton i vinterkarusellen? Hm, skulle jeg prøve meg på Jessheim vintermaraton også kanskje? Må nok ha noen gulerøtter framover for å holde motivasjonen oppe!

1 kommentar:

  1. Såååå hæærlig blogg da, og takk for hyggelig meld på min blogg:) Trening er godt for både fysikken og psyken:)

    http://lillianstrenings.blogg.no/

    SvarSlett