søndag 5. september 2010

Jentetur på Nordseter


Denne helgen har det ikke blitt løping i det hele tatt, men flotte gåturer på Nordseter. To venninner, Grete og Mona, har vært med meg på hytta mi på Nordseter. Siden ingen av disse løper, ble det gåturer istedet. Lørdag hadde vi en fantastisk flott dag med tur rundt Reinsvann, over Reinsfjell mot Pellestova og over Nevelfjell tilbake. Herlige raster i lyngen hvor solen varmet skikkelig bra. Vi var ute i nesten 7 timer og koste oss skikkelig. God mat, øl og akevitt og litt vin til slutt på kvelden, hva mer kan man ønske seg?
I dag ble det en tur til Lunkefjell. Må innrømme at jeg fikk litt abstinens da, møtte utrolig mange løpere-de trente sikkert til birkebeinerløpet om 14 dager tenkte jeg og måtte hoppe og sprette litt over steinene.... Mange syklister ute i terrenget også selv om birkebeinerrittet er over for i år. Måtte spørre en gjeng med mannfolk om dette, men de sa de ikke var ute og trente, men på kosetur. Jaja, de kan vel kose seg de også, mannfolk på sykkel!
Men i morgen blir det løping med Runnersgjengen og tirsdag blir det siste langtur før birken. Gleder meg vilt til en løpetur igjen: men sikkert bra med en litt rolig helg uten trening. Det er kjempe koselig å være på jentetur, rusle og gå og skravle. Det burde gjøres litt oftere egentlig, livet består vel av litt annet enn trening kanskje?

3 kommentarer:

  1. Så fint bilde! Det er vel tatt ved hytta? :)

    SvarSlett
  2. Ja, åpnet vinduet i stua og tok bildet sent på kvelden.

    SvarSlett
  3. Høres ut som en nydelig helg. Treningsfrie dager bidrar bare til å øke lysten og gleden over treningen senere. (c: Ja takk, begge deler.

    SvarSlett