søndag 12. september 2010

Lørenskogløpet 11.9.10
Jeg kom meg da av gårde til starten på Lørenskogløpet i går selv om beina føltes tunge og motivasjonen var lav. Men det er rart med det, når beina kommer i gang, går det som regel greiere etter hvert. Dette er ikke et lettløpt løp, mange små bakker, krappe svinger og løs grus enkelte steder. Jeg oppdaget før start at Inger Marie Vinje også var påmeldt og hun og jeg har knivet før. Som regel har det endt med at hun har vunnet. Slik gikk det nå også, hun slo meg med 15 sek.Hun dro fra etter 2 km, men den siste 1 km klarte jeg å ta igjen noe av det forspranget hun fikk. Men hun var for sterk og tok seieren. Litt ergelig med tanke på at det er flott premier i Lørenskogløpet. Det lokale næringslivet sponser dette løpet med bla.a. joggesko og ryggsekker. Imidlertid blir bare vinneren i hver klasse premiert i de små klassene.
Bildet til høyre er helt i starten av løpet hvor jeg enda har friske bein og er godt ved mot, rett bak Vinje. Bildet til venstre er tatt helt på slutten av løpet i en forferdelig bakke opp til Kjenn skole. Her er det helt slutt på kreftene og jeg gikk de siste metrene opp bakken, fikk ingen flyt i løpingen. Etter det er det ca 150 flate metere inn til mål.
Etter løpet var det bare rett i dusjen før vi dro av gårde i et overraskelses 40 års lag til datteren til Bjarne. Vi var ikke i seng før kl halv fire så i dag har det ikke blitt gjort stort i heimen! Har ikke vært ute og gått tur en gang! Godt å slappe av etter slike dager.
Til uka gjelder det å samle krefter til Birkebeinerløpet. Skal trene lett i morgen og så blir det 800 meter i RBIR karusellen tirsdag. Klatring på onsdag tenker jeg og lett løping igjen på torsdag. Fredag blir hviledag og reisedag - og også handling i Håkonshall.

4 kommentarer:

 1. Grattis! Du konkurrerer jammen hardt for tiden!

  Skulle gjerne vært med på Lørenskog, men kanskje jeg tar turen når det er halvmaraton litt senere... Mannen er litt lei av hele helgen går med til løp, sukk.

  SvarSlett
 2. Ja, det er enda lenge igjen til halvmaraton så du får opparbeide deg litt godvilje til det!

  SvarSlett
 3. Lykke til i Birken i helga da!
  En skam at jeg aldri har løpt løpet jeg som er fra lillehammer og allting!

  SvarSlett
 4. Takk for det, Espen. Ikke for sent å gjøre noe med det - løpet ligger der klart for deg! Et flott terrengløp hvor du sikkert kjenner til mesteparten av traseen.

  SvarSlett