onsdag 25. desember 2013

Juleturer

Det er alltid godt å komme seg ut på løpetur inni mellom all julematen. På julaften fikk Bjarne og jeg en tur i skogen. Heldigvis hadde vi tatt på oss piggskoene ellers hadde det vært helt umulig å løpe den runden vi hadde planlagt - der var det utrolig mye is! Dermed ble det en svært rolig tur, men det er helt ok i julen synes nå jeg. Regnet gjorde det også og der det ikke var isete, var det bløtt og gjørmete. Det er helt tydelig at bakken har fått nok fuktighet.
Men vi har da klær som holder regnet ute! Gore klærne jeg kjøpte på Løplabbet i sommer har virkelig fått prøvd seg i høst.
I dag hadde jeg også lyst på en tur, men nok en piggskotur på holka fristet ikke. Men en tur på delvis asfalt og delvis på stier var ikke verst det heller! Ikke regnet det og ikke var det kaldt. I dag møtte jeg faktisk flere løpere foruten alle som gikk på tur. Tydeligvis at det er flere som gjerne vil ha litt bevegelse før neste måltid med julemat!

5 kommentarer:

 1. Hei.

  Har du lyst til å ha med løpsrelatert innhold fra din blogg på runners.no? Hvis ja, les her: http://bit.ly/runnersno.

  Kort oppsummert:
  Opprett en etikett (categori / feed / label) med navn "runnersno", legg til etiketten på ditt siste løpsrelaterte innlegg, og meld inn din blogg på runners.no. Alle kommende innlegg, som du merker med "runnersno", vil da automatisk også publiseres på runners.no.

  Mvh. Frode.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Frode,
   det har jeg allerede gjort en stund. Eller kanskje jeg ikke har gjort det riktig?

   Slett
  2. Hei, ser nå at du har lagt på riktig etikett (runnersno). Så da har jeg lagt deg til på runners.no også (du var ikke registrert der). Tusen takk, og kjekt å ha deg med!

   Hilsen Frode.

   Slett
  3. Bare hyggelig det, tenkte ikke over at det var to forskjellige etiketter

   Slett
  4. Hei. Kun "runnersno" som etikett. Var bare en innmelding på siden som manglet. Uansett, alt i skjønneste orden nå. Bare husk å legge til "runnersno" etikett på nye innlegg også.

   Hilsen Frode.

   Slett