onsdag 4. desember 2013

Løpetur i mørket

I går fikk jeg meg en bra langtur i mørket. Men du verden så flott det er å løpe for tiden: ikke er det kaldt, ikke er det glatt og heller ikke slapsete og tungt! Når det først er slik at det ikke er skiføre kan man ikke ha bedre forhold - supert for den som er glad i å løpe i hvert fall!
Jeg hadde bestilt en foam roller for trumf poengene mine .- etter å ha hørt mye skryt om slike, bl. a. fra Silja: http://siljaifarta.blogspot.no/ og fikk sms akkurat da jeg dro ut om at pakken ville bli kjørt ut i går kveld mellom 17 og 21 og at jeg skulle bli oppringt 30-60 min før avlevering. Jeg tenkte som så at da får jeg løpe runder i nærmiljøet slik at jeg rekker tilbake innen kort tid. Måtte imidlertid komme meg rundt en viss strekning så det gjaldt å holde tempoet oppe. Dermed ble farten ganske bra synes jeg og 2 mil gikk unna på to timer. På mine langturer pleier jeg å bruke litt lenger tid enn det. Stakkars Boy fikk ikke så mange tissepauser som han pleier og snusingen var inndratt. Kun helt nødvendige stopp!
Men ingen foam roller dukket opp og først kl 2050 ringte det på døren - uten en telefon på forhånd. Greit nok, massasjedingsen kom i hus og måtte straks prøves. Kjære vene, det gjør jo vondt! Vondt skal vondt fordrives heter det, så nå rulles det i veg på stuegulvet.

2 kommentarer:

  1. jeg er klar for en ny rulleøkt nå ;-) Det er vondt men det lindrer - så jeg har tror på det er verd smerten!

    SvarSlett
  2. Ja, tror jammen jeg kjenner at det hjelper allerede. Men det er slitsomt å ligge i rullestillingen også! Å støtte seg på armene er ubehagelig

    SvarSlett