lørdag 7. desember 2013

I skogen med piggsko

Selv om jeg var på julebord i går fikk jeg lyst på en løpetur i dag. Været var strålende fint, solen skinte og det er fint og frossent overalt. Det var imidlertid greit å ha på piggsko, isen var litt blank noen steder så uten hadde det blitt trøblete. Da blir løpingen så bundet og trippende.
Som forventet ble det en tung tur, kroppen var ganske død, men det gikk egentlig mye bedre enn jeg trodde. Runden på 13 km gikk greit med litt gåing i bakkene. Jeg synes det er så flott å være i skogen når det er så fint som nå, og det var det mange andre som syntes også. Vi møtte en god del folk, så enda flere spor og jammen en god del sykkelspor også. Kanskje er det fat bike som har kommet også i Østmarka.
En herlig tur ble det i hvert fall!

2 kommentarer:

  1. Hei, har fulgt med deg en stund. Hvilken type piggsko bruker du? Jeg hadde min første tur på snøføre med pigger på fredag, Ice Bug Anima, feste var helt supert men har sannsynligvis kjøpt de et halvt nr for små for tærne mine vil ikke ha flere løpeturer med de. Så jeg må kanskje gå til innkjøp av en annen type.

    SvarSlett
  2. Hei Ingrid, hyggelig at du følger meg. Jeg har et par Sarva som begynner å bli noen år. De har supert feste, men jeg synes de er litt i tyngste laget så jeg ville nok valgt Icebug i dag. Men i dag har det jo kommet flere typer på markedet som er bra. Det kan nok være greit å ha litt god plass i skoene om vinteren. Sjekk også at de har lange nok pigger som gir godt feste. Noen har jeg sett har svært korte pigger og disse har ikke det samme gode festet.

    SvarSlett