fredag 4. oktober 2013

Eremitageløpet

Denne uka er jeg i farta igjen! Mandag gledet jeg meg til å sette i gang med treningen igjen. Etter 8 dager uten trening kriblet det i beina etter å løpe. Folk ler litt når jeg sier det, men alle løpere forstår hva jeg mener! Dermed ble bakkedragene med Runners moro å løpe. Tirsdag ble det styrketrening for bein, noe jeg ikke har gjort i hele konkurransesesongen. Onsdag ble det styrke for armer og core som trening i arbeidstiden og på kvelden en liten løpetur. Da må jeg innrømme at jeg var litt sliten, og økta ble derfor ikke så effektiv. Torsdag var det 1200 meters drag på Runners trening. Det var også tungt og jeg kjente at det ikke var så bra å utføre hele økta med tanke på løpingen i Danmark på søndag. Jeg avsluttet derfor litt før vi var ferdige.
Ellers har jeg tenkt mye på teknikk når jeg har løpt i det siste. Teknikk-kurset med Ingvil Hjelmbrekke har gitt meg mye å tenke og øve på. Dessuten har det gitt meg inspirasjon til å rydde litt i skoparken min, kaste noen gamle og tenke på nyinnkjøp! Det får komme etter hvert.
Nå står Eremitageløpet i Danmark for tur. En årlig begivenhet hvor ca 30 runnere reiser nedover for å løpe eller heie. Løpet er 13,3 km langt og det er ca 19.000 deltagere. Første året jeg var med måtte jeg stille langt bak i rekka og det var ikke så fryktelig moro. Da må en løpe mye i grøftekanten for å komme seg forbi andre løpere som løper saktere. Nå starter jeg imidlertid i 2. pulje og det gjør det adskillig lettere å løpe. Når løpet er såpass kort tynner det seg ikke ut i rekkene og for å få løpt i sitt eget tempo er det best å starte ganske tidlig.
Etterpå er det sild med tilbehør i Nyhavn før tilbaketuren starter. Da blir det en finere middag på båten. Og så rett på jobb på mandag....
Gleder meg!

4 kommentarer:

  1. Litt seint ute til å ønske lykke til her, men har jo sett at du koste deg både med løpet og god drikke :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, Kjersti, det var en kjempe trivelig tur!

      Slett