mandag 14. oktober 2013

En fantastisk helg i Øyerfjellet
ODenne helgen har vi vært i Øyerfjellet sammen med gjengen vi gikk på Hardangervidda sammen med i sommer. I sommer hadde vi et fantastisk vær hele uka og gikk i shorts hver eneste dag. At vi skulle få like fint vær en helg i oktober er jo rett og slett bare et mirakel!
Dette området ligger ikke så langt fra der vi har hytte og det var moro å få gått i et litt annet område enn vi pleier. Inspirasjon til nye turer!
Jeg som vanligvis løper en del synes det er fantastisk å gå turer i fjellet også. En hyggelig gjeng hadde vi med oss også. Været var som sagt aldeles nydelig og helgen ble derfor helt super. Men tankene gikk jo stadig inn på løpemulighetene. Kan jeg legge langturen innover her? De jeg gikk sammen med her er alle sammen løpere, men det hørtes ikke ut som noen av dem hadde lyst til å løpe så langt som det ville bli å løpe her.
Nå har imidlertid tiden kommet til å legge nye planer og dermed må inspirasjon innhentes. Får gruble litt på hvordan jeg skal gripe dette an. Foreløpig får jeg nyte tanken på alle de fine turene og konkurransene jeg har hatt i sommer. Spesielt Nordmarkstraveren og Sjusjøløpet står igjen som flotte opplevelser i nydelig terreng.

5 kommentarer:

 1. Jeg har en fin løsning på grubleriene rundt langturer innover mot Øyerfjellet. Det er bare å invitere Romerike Ultraløperklubb, så blir du ikke alene :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. En god idè, Olav! Et ypperlig terreng å løpe langturer i. Spørs om jeg ikke må legge meg litt i selen sjøl først

   Slett
 2. Hei.
  Har du lyst til å ha med løpsrelatert innhold fra din blogg på runners.no? Hvis ja, les her: http://bit.ly/runnersno.

  Kort oppsummert:
  Opprett en etikett (categori / feed / label) med navn "runnersno", legg til etiketten på dette innlegget, og meld inn din blogg på runners.no. Alle kommende innlegg, som du merker med "runnersno", vil da automatisk også publiseres på runners.no.

  Mvh. Frode.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har observert denne samlesiden og synes det er bra. Vil gjerne være med, skal se om jeg finner ut av bruksanvisningen

   Slett
  2. Hyggelig å høre. Si ifra om du trenger hjelp, men det meste skal være forklart i dokumentet som er linket inn over.

   Hilsen Frode.

   Slett