onsdag 15. juni 2011

Sverigetur
I helgen var vi i Sverige, nærmere bestemt i Urshult i Småland. Vi besøkte noen norske venner som har bosatt seg der. De har på en imponerende måte blitt utrolig kjent i området og viste oss litt av det området hadde å by på. Blant annet var vi på dette spisestedet, Riverside. På bildet øverst til høyre ser vi at det ligger nettopp Riverside. Dette stedet var ikke særlig godt skiltet og det var derfor ikke lett å finne fram. Tror ikke jeg klarer det på egenhånd neste gang! I tillegg tok de ikke kort, Sverige er jo analfabet på det området i forhold til Norge. Så dette stedet må man vite om og utruste seg med kontanter. På tilbakevegen kjørte vi forbi et over 300 år gammelt tre som har trengt litt støtte! (bildet øverst til venstre).

Vi fikk til og med tatt oss to løpeturer. Den første i et mosjonsspor på ca 2,5 km i nærheten av der vi bodde. Jeg løp denne runden 4 ganger og Bjarne 3. Siste gang kjørte jeg litt på. Som vanlig blir det veldig tungt å puste, får ikke dratt inn nok pust.

Neste dag tok vi en rolig tur i skogen på en skogsbilveg/sti. Stien stoppet før vi trodde, så turen ble bare på 8 km. Akkurat passe en lat feriedag!

I går ble det imidlertid full fart igjen. Da var det 1500 m i UKI karusellen. Beinhardt å løpe på bane, det er jo noe vi aldri gjør ellers. Men godt å få fullført nok et løp, få pushet seg litt og økt tempoet.
Håper å få tatt en løpetur i dag som trening i arbeidstiden. Muligens en liten tur til, ellers opplading til finalen på sommerfesten på jobben mandag 20......
1 kommentar:

  1. Det er mye idyll der ute nå, og svenskene har en del å by på de også. (c: Deilig å løpe på nye steder og utforske.

    SvarSlett