torsdag 23. juni 2011

Løpetur i ØstmarkaOnsdag kveld ble det annonsert løpetur i Østmarka, den såkalte "skolemesteren" - dvs en bakke langt inne i skogen som er oppkalt etter en eller annen skolemester som visst nok pleide å gå tur der. Turen ble lagt ut på FB og hele 9 Runnere møtte opp denne fine junikvelden. Og alle fullførte! Odd tok en liten avstikker på slutten for å få seg et bad. Det er ganske kronglete i Østmarka, mye opp og ned og tunge bakker. Imidlertid er det ikke fullt så vått som i den lange, gule vi løper i fra Tæruddalen. Turen gikk i ganske bra tempo, knapt med tid til å lese skilter, kun noen få drikkepauser og samling av deltakerne. Det virket som alle var fornøyde da vi kom tilbake! Turen var på 13,6 km og ble tilbakelagt på 2, t 17 min. Det sier litt om hvor kuppert og tung løypa er. I tillegg tok vi turen oppom Bjønnåsen, og der svir det i både legg- og lårmuskulatur!
Kjenner lårene har fått kjørt seg denne uka, 5 kmkonkurranse på jobben mandag, 1500 meter RBIR tirsdag og terrengtur onsdag. I tillegg en liten styrkeøkt for overkropp onsdag. Torsdag er det bakkedrag på Runners. Tror jeg tar treningsfri på fredag gitt!Forøvrig kjøpte jeg meg nye terreng løpesko på XXL her om dagen som ble inviet i går. Salomon Speed Cross: http://www.xxl.no/sko/dame/joggesko/speedcross-2-dame-joggesko-1059074 De var helt supre å løpe med! De jeg kjøpte i fjor, et par Asics terrengsko, fikk veldig fort hull på oversiden. Synes det er talentløst å lage terrengsko med netting oppå skoen, her blir det veldig fort hull etter kvister og skarpe steiner. Disse Salomon skoene har en litt annen overside som jeg tror er mye sterkere. I hvert fall var de supre å løpe med, lette og med veldig gode såler som ga godt feste.

2 kommentarer:

  1. Hvor i Østmarka løp dere? Det er ikke lett å finne flate løyper der, nei. Bra med skotips, er selv på terrengskojakt.

    SvarSlett
  2. Hei Marit, vet ikke hvor kjent du er i Østmarka, men vi startet ved Sandbekken og løp til Marikollen, deretter mot Ramstadslottet, over mot Setertjern, ned Djupdalen, opp skolemesteren og mot Åmotdammen. Til slutt over Bjønnåsen. Temmelig kupert, ja!

    SvarSlett