søndag 5. juni 2011

Fjellbukken på Beito

Løpet Fjellbukken på Beito ble løpt med disse Asicsene fra i fjor. Som du ser har de blitt godt brukt, men er fremdeles veldig gode å løpe i. En stor ulempe at terrengsko har slik netting foran. Med mitt bruk i terrenget blir det fort hull. Vurderer å kjøpe meg et par Inov eller et annet merke som har et mer plastlignende dekke foran. Hvis de bare finnes i str 36.5....
Vi fikk litt dårlig tid på lørdag morgen siden ingen-utrolig nok!-våknet før 8.15. Bussen gikk 9.45 så det var bare å få gjort i stand frokosten i en fei. Med 6 stk som deler bad på en hytte tar morgenritualene litt tid. Imidlertid ble det mer enn tid nok. Bussene klarte ikke å få fraktet alle som skulle løpe Bukken eller gå Geita opp på fjellet i tide så starten ble utsatt et kvarter. Det var heldigvis supert løpevær, sol og passe varmt, men litt for mye vind. Selvsagt var det både motvind og sidevind enkelte steder. Kroppen kjentes ellers bra og alt lå an til å ta i det jeg orket. Det gjorde jeg også, men du verden så sliten jeg ble! Har problemer med pusten, klarer liksom ikke å trekke inn nok luft. Det kjennes helt nede i magen. Dermed var det et par bakker jeg måtte gå ørlite i og dessuten pustet jeg fælt! Men da slutten nærmet seg følte jeg at jeg hadde litt igjen og kunne gi på litt nedover slalombakken og på asfalten mot mål. Tiden ble 54.09 og holdt til en 4. plass i klassen min. Dette er vel ca 3 min. dårligere tid enn i fjor, men må vel si meg fornøyd likevel. Min styrke er terrenget og nedoverbakkene, sliter mer i motbakkene. I terrenget løper jeg forbi flere som har tatt meg i bakkene, jeg fosser rett fram der andre tripper forsiktig på steiner for kanskje å komme tørskodd over.
Premien var i år også en nydelig bolle fra Hadeland Glassverk, men denne gangen uten stett og med rød kant (de to foregående årene har kanten vært blå). FLott til å ha jordbær, reker eller potetgull i. Flere fra Runners fikk premie, Solveig, Marit og Solbjørg på halvmaraton, Tor og Ragnar i FJellbukken og Tor Arne på halvmaraton. Gratulerer med flott innsats!
Etterpå var det supert vær å sitte ute og grille i. Men først en øl på Svingen Pub! KJempestemning som vanlig. På Blemmeballet var Runners sterkt representert på dansegulvet. Vi danset til vi var såre under føttene og deretter var det suppe i hytta til Morten. Kjempe sosialt og trivelig i hele helgen. 13 stk av oss kjørte sammen i buss oppover og det gjør det jo ekstra sosialt og trivelig.
I morgen er det løping i arbeidstiden igjen.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med flott plassering og premie!

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha, Astrid! En oppmerksom leser gjorde meg oppmerksom på at også Stine og Nils fikk premie, henholdsvis i Fjellbukken og Minimaraton. Nils ble til og med klassevinner.

    SvarSlett