torsdag 9. juni 2011

Løpetur etter regnværI går tenkte vi å løpe den lange, gule løypa fra Tæruddalen. Det begynte imidlertid å regne da vi satt i bilen på veg til Skedsmo. Alle slusene åpnet seg og det regnet skikkelig. Vi ble derfor sittende i bilen i over et kvarter og lure på hva vi egentlig bega oss ut på. Bestemte oss for å løpe den korte istedet og da det så ut til at regnet ga seg, kom vi oss ut. Da vi hadde løpt en stund og valget atter en gang kom opp om vi skulle ta den lange eller den korte, tittet så vidt solen fram og det var i tillegg fin løpetemperatur. Valget ble derfor å løpe den lange. Det var skikkelig vått, møkkete og glatt og turen tok derfor litt lenger tid enn normalt, 2:15 ble slutt-tiden. Men det var en flott tur i det litt ville terrenget. Her er det alt av terreng, litt bratte bakker, fine stier, myrer, kronglete stier samt bekker og små vann som skal forseres og balanseres over. I det hele tatt fin og variert trening! Runden er bare på drøye 14 km, men en får mye for pengene her!

Helt herlig er det å komme seg hjem og i dusjen etterpå. Middagen ble fortært 20.45 og da var det i grunnen kvelden. Kvelden før var det middag og fest på jobben med bare litt styrketrening på morgenen. Mandag kveld ble det feiring av bursdagen min med reker. Da hadde jeg trent på dagen i arbeidstiden med min løpeglade kollega som er fast bestemt på å slå meg på sommerfesten 20.juni. Han er virkelig i slaget om dagen og det skal holde hardt å slå ham.

I dag blir det løping i arbeidstiden igjen med et par kvinnelige kollegaer. I kveld skal vi nemlig av gårde og titte på en irsk setter hannhund som skal omplasseres. Spennende...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar