tirsdag 17. august 2010

Bakketrening som fungerte!


Her er et bilde fra området jeg ofte løper i, Rælingåsen mot Marikollen. Dette bildet er tatt i lysløypa, tett skog på begge sider og dette kjennetegner området.
I går var det bakketrening med Romerike Runners. Vi løper i området rundt Skedsmohallen og Oksefjellet er stedet vi løper bakkedrag i. 6 drag målt til 400 meter på min Garmin. Det er en skikkelig hard økt for meg. Egentlig er nok de lange, seige dragene bedre enn de korte, eksplosive hvor vi stopper på et platå litt over halvvegs. Siden jeg til og med kunne løpe uten at akillesen protesterte nevneverdig, må jeg si det var en vellykket treningsøkt!
Siden det er UKI karusell med 3 km på torsdag, får jeg lade litt opp til det. Det gjøres med at det ble en styrkeøkt på morgenen i dag og antagelig en rulleskitur i kveld dersom regnet ikke setter inn for fullt. I morgen blir det en lett økt med klatring og så får vi se hva kroppen har å gi på torsdag!

2 kommentarer:

  1. Høres ganske hardt ut, ja... Bra akillesen var på din side! Ser ganske flott ut i dette området, jeg har vært lite der. Det frister å utvide turområdet litt, går jo an å kjøre noen kilometer innimellom for å gå på nye steder.

    SvarSlett
  2. Ja Kjersti, det er artig å gå på ny trakter. Hva med en tur til Bjønnåsen? Godt skiltet fra Marikollen. Der blir du belønnet med god utsikt!

    SvarSlett