lørdag 29. mai 2010

Ny uke er over snart

Ja, så er denne uka snart til vegs ende. Og hvordan har jeg trent? Jo, tirsdag var det RBIR karusell, 4 km på Jessheim. Jeg har som nevnt tidligere blitt flinkere til å presse meg, så jeg er godt fornøyd med 18.34 og 3.plass i klassen min. De to som var foran meg er supergode og tilnærmet umulig for meg noen gang å slå! Men slo ei jeg knivet med mesteparten av løyp og ikke kom bare 7 sek bak en annen konkurrent. Det er slike ting vi må måle resultatet ut i fra.
Onsdag ble det en økt med rulleski for å trene armer og torsdag ble det først buldring i arbeidstiden og deretter Runners trening på kvelden. Denne gangen stod 6 tusen metere på programmet med 1,5 min pause. De 4 første gikk tålelig bra, de to siste var blodslit! Var ikke noe i slaget denne kvelden, det var ordentlig tungt.
Fredag ble det en økt i treningsstudio med apparater. Prøver å gjøre det en gang i uka for å få trent annet en beina.
Akillesen har vært litt kranglete den siste uka og det må jeg innrømme gjør meg litt bekymret. Masserer med diverse oljer og kremer, strekker og tøyer og kjøler ned med isbit hver kveld og etter hver løpetur. Det gikk bra i dag med en langtur på knappe 2 timer i skogen, den såkalte lange, gule løypa fra Tærud. Må bare passe på å ikke løpe for mye og unngå asfalten mest mulig. I morgen satser jeg på en sykkeltur dersom været holder. Til uka er det ingen karusell løp, men neste uke igjen er det til gjengjeld både UKI og RBIR med 1500 metere.
Nå gjelder det imidlertid å lade opp til løpet på Beito neste helg: Fjellbukken på 10 km i terrenget. Gleder meg til den turen, flere Runnere skal avgårde og vi har det sosialt og trivelig i Knuts hyttegrend.
Mange løper Fjellmaraton - dvs halvmaraton. Dette frister imidlertid ikke, det er bare på asfalt og er hard for beina.
Nå blir det grilling og kos foran den store seansen i kveld: Melodi Grand Prix

2 kommentarer:

  1. Nå må jeg røpe min uvitenhet: hva er denne buldringen du driver med i arbeidstida? Kan det være sunt?? ;)

    SvarSlett
  2. He,he, er nok et litt rart utrykk for ikke-klatrere ja! Det er rett og slett klatring i en kortere vegg uten sikring. Fint for å bli bedre til å klatre, men jammen er det høyt nok: veggen på Blindern er vel 4 meter( halvparten av klatreveggen) og da er det langt ned! Må innrømme jeg ikke tør å klatre helt opp, kun et sted tør jeg det. Det ligger tjukkaser på gulvet, så en lander jo mykt da.

    SvarSlett