søndag 9. mai 2010

En rolig uke

På bilder har jeg dusjet og fått av meg all gjørma etter Råskinnet sist lørdag.


Denne uka startet i hvert fall rolig og endte rolig. Jeg har hatt vondt i halsen hele uka, derfor ble det treningsfri tirsdag og onsdag etter noen rolige drag på mandag.


Siden tilstanden fremdeles var likedan, var min tålmodighet slutt (det sier kanskje litt om hvor tålmodig jeg er!) og det ble både klatring og løping på torsdag. Intervallene på torsdag kveld ble imidlertid veldig rolige, orken var laber.


Fredag trente jeg styrke i OSI sine treningslokaler på morgenen og på ettermiddagen hadde jeg lovet min kjære samboer å bli med på en rulleskiøkt. Armene kjentes som fiskepudding, men jeg slet meg da gjennom en liten økt.


Lørdag var planen å løpe fra Tæruddalen den såkalte "korte, gule løypa" med en treningsvenninne fra Runners.


På kvelden fredag ble jeg imidlertid plutselig kvalm og på natten fikk jeg vondt i maven og måtte opp og etterlate litt av hvert på badet. Og jeg som ALDRI får omgangssyke! Etter den avleveringen var jeg slapp hele lørdagen og orket ikke å bevege meg opp fra horisontalen i det hele tatt før ut på kvelden. Jeg som sjelden er syk har fått alt denne uka synes jeg!


Men i dag var jeg mye bedre og da ble det endelig en løpetur i terrenget. Herlig! Riktignok gikk turen usedvanlig sakte og rolig, alle vi tre som løp var ute av form. Men godt å endelig få løpe i skogen. Ikke var det spesielt vått heller, men noen snøflekker lå igjen hist og her.


Heldigvis hadde jeg sagt nei til å løpe holmenkollstafetten både for jobben og Runners siden formen var så dårlig. Men ser av diverse blogger og muntlige referater at det var en strålende opplevelse med fint vær og masse publikum. Spørs om jeg ikke blir med neste år!


Denne uka skal det bli en rolig økt i morgen før RBIR karusell på Kjeller tirsdag. Deretter drar vi til fjells, så får vi se om det blir ski eller løping som passer best.

2 kommentarer:

  1. Håper virkelig du er over det veste nå og at du er frisk. Slik omgangssyke er helt forferdelig! Godt når kroppen fungerer igjen etter en slik omgang. Mange gode ønsker :)

    SvarSlett
  2. Takk for koselig hilsen. Tror faktisk det var et snev av matforgiftning etter noen dårlige scampi. Full fart igjen fra mandag!

    SvarSlett