torsdag 20. mai 2010

I farta!?

Mine treningsuker har en tendens til å variere litt. Synes det er greit å kunne ta ting litt på sparket, etter lyst og ork. Faste økter er Romerike Runners trening mandag og torsdag kveld. Men nå har det vært flere helligdager så opplegget er litt ute av kurs. Slutten av forrige uke bestod av rolige skiturer og en fryktelig tung løpeøkt.
Denne uken startet altså med en langtur på 17.mai. 18.mai ble det en rolig økt i skogen i nærmiljøet. Siden Rælingåsen er meget kupert, er det heller ikke spesielt lettløpt. Skulle gjerne hatt en lettløpt runde i skogen i nærheten, jeg simpelten elsker å løpe i skogen. Det er rene meditasjonen for meg. Spesielt nå på våren med gode lukter og fuglekvitter. Balsam for sjelen!
I går var vi tilbake i klatreveggen i Centrum Athletica på treningen i arbeidstiden. Fikk tilbake den gode klatrefølelsen og følelsen av mestring. Simpelten en kjempe opplevelse! Vi er jo veldig forsiktige og skikkelige amatører, men vi blir både slitne og svette så litt trening må det da også være? Kjenner det i hvert fall i armene etterpå.
Da jeg kom hjem ville samboeren min ha meg med på en rulleskiøkt. Siden jo armene også trenger å bli trent og ikke bare løpebeina, var det bare å hive seg rundt og bli med. Fikk en liten kvalitetsøkt ut av dette også, men kjente absolutt at armene var brukt før på dagen.
Etterpå ble det en velfortjent avslutning med middag på terrassen i solen, herlig. Godt å kjenne et snev av sommer.
I kveld er det UKI karusell på Jessheim så da er det vel bare å trå til for å teste formen!

2 kommentarer:

  1. Imponerende at du klarer å trene så allsidig. Løping og klatring må være en god kombinasjon.

    SvarSlett
  2. Ja, det virker veldig lurt å variere treningen sånn som du gjør - dessuten virker det gøy! Kunne godt tenke meg å prøve klatrevegg en gang, hvis jeg tør ;) Lykke til med karusell-løp!

    SvarSlett