torsdag 24. desember 2009

Trening i julen

Ja, så har den store dagen kommet da. Roen senker seg over de fleste og det er tiden for sosialt samvær.
I går hadde jeg fri fra jobben og benyttet dagen til en skikkelig vask av badet samt en lang løpetur i skogen. Noe av det beste med juledagene er for meg å kunne løpe i skogen på dagtid mens det er lyst. Nå som det ikke er skiføre i de nærmeste omgivelsene er dette fullt mulig. I går hadde jeg en herlig løpetur i Rælingsskogen. Takket være ivrige hundeeiere var det tråkket fine stier på kryss og tvers. Uten denne tråkkingen hadde det vært tungt, det er såpass mye snø nå. Men samtidig for lite til at det er brukbart å gå på ski! Etter en to timers rolig løpetur og masse frisk luft var det deilig å komme inn i en varm dusj. Greit med litt småsysler i heimen etterpå samt en tur på Strømmen Storsenter for den siste handlingen. Der var det merkelig rolig og ingen panikk.
I dag, på selve julaften, hadde det kommet såpass mye snø at det var tungt å løpe også langs vegen. Ikke alle fortauer var brøytet heller. Men turvegen mellom Stormyra og Løvenstad var brøytet og der var det flott å løpe. Etter en tur på kirkegården for å sette opp lys, gikk turen opp til Løvenstad. Man er jo i skogen selv om det ikke er på sti. Ikke var det mye folk ute heller, så dette gir meg en mye større salig opplevelse enn et kirkebesøk på julaften!
Nå er det tid for å hente inn høytidsfølelsen og la julestemningen synke innover meg.
God jul alle sammen - håper dere får noen fine opplevelser ute i romjulen enten det er på ski eller på løpetur.

1 kommentar:

  1. Høres ut som noen fine løpsopplevelser i julestria! Det hjelper masse å ta en løpetur, selv om man føler det slett ikke fins tid til det. Det gir så mye mer enn det tar:-)

    SvarSlett