fredag 15. februar 2013

Helg igjen

http://connect.garmin.com/activity/273409119#


Her er lenken til Garmin connect på turen min tirsdag, Skedsmo rundt. Litt tung i beina blir jeg etter en slik langtur, men det går egentlig overraskende bra. Onsdag ble det styrketrening for overkroppen og torsdag morgen for beina. I tillegg var det bakkedrag med Runners på kvelden. Kjenner det er greit med treningsfri i dag, skal bare gå 2,5 km på ski til hytta og det er jo bare blåbær!
Denne helgen satser jeg på i hvert fall èn lang skitur. Nå må jeg jo begynne å tenke på Inga-låmi den 9.mars, skirennet nærmer seg faretruende! Og jeg vet hvordan det blir når jeg får startnr på brystet, da må jeg bare gi jernet. Selv om jeg ikke er særlig god til å gå på ski, fikser bare ikke det å gå fort. Litt rart egentlig, jeg har jo både kondisen og motoren. Skiteknikken jobber jeg stadig med og den har jo blitt bedre. Likevel ser jeg at andre som har dårligere teknikk enn meg fyker mye raskere av gårde, så jeg har tydeligvis ikke knekket koden enda. Jaja, greit at jeg er mest opptatt av løping da. Men om vinteren er det deilig å gå på ski, suse innover fjellviddene med solen i ansiktet - finnes ikke noe bedre enn det.
Til uka blir det nok en langtur, denne gangen Rælingen og Lørenskog rundt. Da skal jeg passere 2 mil med en ørliten margin.
God helg så lenge!

2 kommentarer:

  1. Ski er mye teknikk og resultater på ski sier sånn sett i mange tilfeller ikke en dritt om formen! Blodig urettferdig, men det viktigste er jo at du selv vet at du har motoren og kondisjonen. Selv om det er løping som er hjemmebanen for mange av oss så synes jeg det er moro og forfriskende å gjøre andre ting også! God helg ;-)

    SvarSlett
  2. Hehe, jeg er heelt sikker på at teknikken din på ski, ikke er i nærheten så dårlig som min er! ;p
    Lykke til med forberedelsene uansett. Håper du får den inn så noenlunde ihvertfall :)

    God helg!

    SvarSlett