fredag 26. oktober 2012

Opplading

Nå er det siste opplading til Lørenskog halvmaraton. Det har blitt gjort på følgende måte: mest mulig avslapping. I går skulle jeg bare hvile litt før vi skulle på trening. Det ble imidlertid så tungt å stå opp igjen at jeg ikke orket. Dermed ble avgjørelsen snart tatt: hvile istedenfor trening. Sovnet med èn gang Bjarne dro ut av døra og våknet ikke før han kom tilbake, 2 timer seinere. Da trengte jeg vel den søvnen, da. I tillegg sov jeg hele natta. Føler meg ganske pigg i dag med lette bein. Satser på at formen er der i morgen etter en god natts søvn til og en rolig formiddag. Jeg har riktignok ikke de helt store ambisjonene foran morgendagens løp, bare jeg ikke løper dårligere enn i fjor (og det var vel 1.49).
Løpet starter ikke før kl 14.30 og Runners årsfest begynner kl 18 så jeg må løpe fort for å komme meg hjem i dusjen. Vorspielet blir nok sjokoladedrikk i dusjen! Men årsfesten pleier å være artig med mye dansing, så den kan jeg ikke stå over. Regner med at søndagen blir minst like slitsomt (altså litt sliten!)
For min del blir dette altså sesongavslutning. Til gjengjeld har jeg allerede meldt meg på neste års birkebeinerløp og Oslo halvmaraton!

6 kommentarer:

 1. MASSE LYKKE TIL!! Dette blir så bra skal du se!! ;-)

  SvarSlett
 2. Lykke til i morgen!
  Jeg skal visst selv delta i et halvmaraton, neste lørdag. Får håpe vi begge får fint vær å løpe i! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Ser ut til å bli fint vær i morgen i hvert fall. For tidlig å si hvordan det blir neste lørdag, men får håpe du slipper snø!

   Slett
  2. Ja, dét håper jeg og. Heldigvis så er det ikke i morgen jeg skal løpe, for DA er det nok snø ute.. :P

   Slett
 3. Håper du har hatt et bra løp, været har i alle fall vært helt topp! Og en god fest blir det sikkert :)

  SvarSlett