mandag 1. oktober 2012

Mini høstferie

Som vanlig er det herlig å komme seg til fjells. Nå synes jeg livet har bestått mye av jobbing den siste tiden så det var ekstra godt å komme på hytta. Atpåtil hadde jeg en ekstra fridag. De siste dagene har jeg vært ganske forkjølet og jeg har derfor ikke løpt på hele 5 dgr. He,he, høres vel ikke så mye ut, men uvant for meg. Det var derfor herlig å få seg en løpetur igjen. Søndag var været strålende fint og turen gikk derfor til Lunkefjell. Turen er på vel 1 mil og det var passe denne dagen. Flere som er ute i samme ærend, men også mange som går tur og til og med et par syklister. Helt uforståelig at de orker å sykle denne ruta her, men det er ganske mange som gjør det i løpet av sommeren.
i morgen skal jeg ha en legesjekk igjen. Da får jeg høre om jernnivået har kommet seg. Jeg har drukket floradix i 1,5 md, men har sluttet nå. Synes imidlertid jeg er mer trøtt enn vanlig igjen, så det spørs....Kanskje det bare er innbildning og vanlig høst-trøtthet.

2 kommentarer:

  1. Uff, kjedelig å slite med overskuddet over så lang tid, håper du finner ut av det! Høres ut som det var deilig med noen dager på hytta! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Blodprosenten hadde i hvert fall steget, så da får vi tro at det bare er mørket som siger på1

      Slett