fredag 13. april 2012

Tre løpedager på rad!
Mandag kom jeg meg ut på løpetur til tross for litt guffent vær. Bjarne ble med meg de første 11 km, deretter var jeg overlatt til meg selv! Jeg elsker jo å løpe i skogen, så det gikk veldig bra. Men for å komme opp i de 28 km jeg hadde bestemt å løpe, må det paradoksalt nok løpes langt, he he. Løp fra Løvenstad til Åmodtdammen og rundt til Marikollen, Blystadlia og Løvenstad. Så samme runde tilbake og en avstikker mot Losby. Deretter måtte jeg ta en liten ekstra runde på asfalten. Manglet 200 meter på 28 km, men da orket jeg rett og slett ikke å flytte beina mer! Helt utrolig sliten etterpå, men kom meg egentlig fort. Det er lettere å løpe en dag man har fri enn etter jobb på kveldstid. Litt mat og hvile gjorde susen.

Selv om jeg tenkte at jeg skulle ta løpefri dagen etter og derfor tok en styrkeøkt på morgenen, måtte jeg bare ut en tur på kvelden. Da ble det asfaltløping, totalt 11 km. Lårene fikk nok kjørt seg på asfaltbankingen, for dagen etter var jeg fryktelig støl! Det var ubehagelig å gå ned trapper, spesielt etter å ha sittet rolig en stund. Jaja, men ut måtte jeg igjen på kvelden. Da var det så nydelig vær og Bjarne skulle ut og sykle. Derfor måtte Boy være med meg og da var det like greit å ta en løpetur i skogen. Det er fantastisk deilig å løpe i skogen for tiden, gode lukter og herlig fuglesang. Mer skånsomt for beina også. Dermed ble det 1 mil denne kvelden også.
Bildene er tatt fra den siste turen.

Torsdag ble det løpefri og til og med skulking av treningen på Runners. Hadde avtalt med en venninne å ta en tur til Villmarksmessa på Lillestrøm. Dit pleier vi å gå hvert år og kommer gjerne ut med noe nyttig (!) turtøy. Denne gangen fikk jeg kjøpt meg Bergans Dermizax dress på tilbud. Har misunt Bjarne den dressen lenge og klarte ikke å stå i mot et slikt tilbud. Atpåtil hadde de størrelsen min. Et virkelig godt kjøp! Noe annet småtteri ble det også, selvsagt bare nyttige ting.

Denne helgen blir det skigåing på Nordseter, antagelig siste gang denne sesongen.

4 kommentarer:

 1. Fy søren,skal si du har skikkelig løpetid om dagen!! ;) Helt rått, Anne-Brit! Ha en god helg på hytta :)

  SvarSlett
 2. Wow! Bra innsats!! :-) Og skogsløping er definitivt best!

  SvarSlett
 3. Så flink du er! Skogsmaratonet kommer til å gå som en lek :)

  SvarSlett
 4. Jeg har gitt deg en bloggpris! :) Les mer på http://vicverden.blogspot.com/2012/04/fa-en-bloggpris-og-send-den-videre.html

  SvarSlett