søndag 9. januar 2011

Skitur

I dag ble det en skitur fra Tæruddalen. Du verden så mye folk som var ute! Det har blitt måket en ekstra parkeringsplass på jordet ved siden av den gamle og det fullt av biler over alt! Rene 17.mai toget innover i løypa, unger, bikkjer, gamle og unge. Etter Ringdalskoia tynner det seg imidlertid ut og blir litt lettere å gå uten å måtte kjøre slalom mellom folk og dyr. Utrolig så mildt det har blitt. Gradestokken stod på +2 da vi parkerte. Litt vanskelig å smøre også, og mange slet litt. Smurte man for mildt så kladdet det. Vi hadde ikke mildere smøring enn Rhode for 0 og det ble litt glatt. Det ble imidlertid litt bedre da vi kom litt høyere, så da gikk det greit til vi snudde ved bommen i Gjerdrum. Tilbake over Høgsmåsan var verst, motvind og superglatte løyper. Dette siste var slett ikke bra for en dårlig arm, så jeg er redd jeg får straffen i natt med mye verking. Det var likevel en fin tur, godt å være ute og deilig å gå på ski igjen uten at man fryser ihjel!
I morgen blir det imidlertid løpetrening med Runners. Spørs om det ikke blir en stund til neste skitur, avhengig av reaksjonen på denne turen.

2 kommentarer:

 1. Jeg ser for meg folketoget i skisporet over Måsan... Vurderte også å gå på ski i går, men fant ut at
  A: gammel smøring måtte skrapes av først siden været var så varmt - og det kjente jeg at armen ikke ville orke (HP var ikke hjemme, ellers er det han som gjør det for meg)
  B: tenkte at det er bedre å gå en hverdag, og slippe å gå i tog.

  Så jeg gikk en tur til fots og rakk hjem til Tour de ski :)

  SvarSlett
 2. Ja, du er heldig som kan gå på en hverdag og slippe slalomkjøring mellom unger, bikkjer og voksne som breier seg.Sett pris på det!

  SvarSlett