lørdag 26. juni 2010

Nok en langtur i gulløypa


I dag ble det atter en gang løping i gulløypa. Jeg kjente jo undervegs at akillesen murret litt, den var ikke spesielt glad for dette. Og to timer i skogen blir kanskje litt i overkant for en betent akilles? Hm, spørs om jeg ikke bør ta det litt mer med ro en liten stund til. Var flink på treninga på torsdag, stod over bakkedragene og løp bare en runde etter oppvarmingen. Naprapaten anbefalte med å ikke løpe verken drag eller bakker og la smerten styre treninga.
I går ble det en halv time på mølle og litt styrketrening. Det også gikk veldig greit. Men de lange terrengløpene bør kanskje vente en stund til altså. På bilder her balanserer jeg på noen stokker som er lagt over en skikkelig gjørmetevann. På bildet ser jo dette helt feil ut: som en gressbakke! Men sannheten er at det er både ganske dypt, møkkete, gjørmete og illeluktende. Ingen av oss ønsker å ramle ned der.
Nå er det opplading til 60 års lag i kveld. I morgen blir det nok ingen løping - sier fornuften meg....Ny behandling hos naprapat på mandag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar