onsdag 16. juni 2010

Tungt å løpe

I går var det løpskarusell i Fetsund. Løypa er 5,7 km for damer og 9,5 km for menn og er ganske tung å løpe. Det er variert underlag, en del sti, noe asfalt og en del grus. Siden det er en del seige, tunge bakker er løypa ikke spesielt lettløpt. Det er vel egentlig den tøffeste av alle løpene i bedriftskarusellen. Siden jeg hadde en gryende forkjølelse og tett nese, var ikke forholdene helt optimale for meg. Dårlig pust gjorde ikke bakkene lettere akkurat! Det resulterte i at jeg fikk den dårligste tiden jeg har løpt der ute: 32,20. Har faktisk vært nede i 28,39 i 2006 som var mitt beste løpeår.
I tillegg er akillesen min fremdeles kranglete. Den holder seg i ro etter 1 dag uten løping, akkurat så bra at jeg tenker at nå er det ikke noe problem lenger. Men så hogger den til igjen under anstrengelse og spesielt i konkurranser. Jeg har kommet til at jeg nå får bite i det sure eplet og gå til behandling. Da er det mest nærliggende å ty til naprapaten som gjorde meg bra vinteren 2006/2007 - så i dag får jeg gjøre alvor av å ringe til ham! Får heller vente litt med tannlegen, kan jo ikke ta alt på èn gang heller....

I dag hopper jeg over treningen og i morgen er det sommerfest på jobben. Kanskje blir det ikke trening før lørdag og da må jo forkjølelsen ha gått over. Kjøpte forresten nesedråper i går og det gjorde i hvert fall natta lettere. Pleier ellers aldri å bruke dette, men det er ganske slitsomt å ikke få sove.
Nå er det altså konkurransefri til 10.august og tid for å pleie alle plager og roe det litt ned før oppkjøring igjen for høstens konkurranser!

2 kommentarer:

  1. Du; det ber vel ikke tvil om at akillessene er viktigere enn tenna:-)

    SvarSlett
  2. Ha, ha, det har du helt rett i! Viktig prioritering for en løper! Nå er time bestilt!

    SvarSlett