tirsdag 8. juni 2010

Vel fullført Fjellbukken


I helgen var vi 16 runnere på tur til Beito. Vi leide 3 hytter i Knuts hyttegrend + 3 stykker til som lå andre steder. En trivelig tur med mye sosialt samvær! Fredag er det pizza på Peppes etter at vi har shoppet litt og hentet startnr.
Lørdag er vi klare for ymse løp: en løp helmaraton, noen løp halvmaraton, ytterligere andre løp miniton (7 km) og resten av oss deltok på Fjellbukken (10 km med tidtaking) eller Fjellgeita (10 km uten tidtaking). Et ypperlig opplegg for alle parter: vi blir fraktet med busser til forskjellige startpunkt og løper tilbake til Beito sentrum.
For min del er det ikke tvil om at jeg skal delta i terrengløpet Fjellbukken. I år forbedret jeg tiden min fra i fjor med 2 minutter! Var kjempe fornøyd og hadde et fint løp. På resultatlistene står jeg som nr 3 i klassen, men på premieutdelingen ble jeg plassert som nr 2. Ingen protesterte og da gjorde neimen ikke jeg det heller! Det er fine premier på Beito: Krystall fra Hadeland og for mitt vedkommende en nydelig krystallbolle med stett. Fikk akkurat samme type i fjor, men skitt au, fin er den!
Lørdag ettermiddag etter premieutdeling er det alltid grilling på campingplassen og i år var jo været helt topp for dette. Så gikk turen til "Blemmeballet" med dans, øl og moro til langt på natt.
Søndag ble det en tur til fjells i det fine været før vi vendte nesen hjemover. En kjempe fin tur!
I går ble det en lett treningstur med Runnerne og i kveld har jeg tilbakelagt en 1500 meter på stadion i Lillestrøm. Selvsagt regnet det akkurat når jeg skulle varme opp og jeg ble søkkvåt. Orket derfor ikke å varme opp så veldig og startet umiddelbart. Nå er sant å si ikke baneløp eller slike korte økter mine favorittdistanser,men løp ca 2 sek fortere enn i fjor til tross for dårlige forhold! Torsdag er det UKI karusell med samme distanse og håper da på bedre forhold og til en mulighet til å forbedre denne tiden en smule!
Deretter er det bare en 5 km distanse igjen av vårens karuseller før det er pause i sommer. Siden akillesen min krangler litt for tiden kan det være greit med en pause i konkurransene i sommer. Kommer til å trene hardt fram mot birkebeinerløpet i september, det er mitt yndlingsløp!

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med flott plassering! Høres ut som et kjekt arrangement.

    SvarSlett
  2. Gratulerer med flott gjennomført løp! Ønsker deg en fin sommer videre :)

    SvarSlett
  3. Takk for det begge to! Og god sommer til dere også

    SvarSlett