onsdag 26. mars 2014

Treningstørke?

Nei da, her er det ingen treningstørke! Her trenes det for fullt, som vanlig! Jeg har vært heldig i vinter og ikke hatt sykdom av noe slag. Bank i bordet! Det eneste jeg sliter med, er å få nok søvn. Har begynt å ta floradix igjen, kan visst trenge en runde med flaska hver vår. Lurer på om jeg kanskje skal ta en tur til legen og få sjekket tilstanden, men det blir vel med tanken (som vanlig). Etter en runde med dette stoffet pleier det å bedre seg.
 
 
I helgen hadde Runners-gjengen sin vanlige Hornsjø tur. Da blir det skiturer, badstue, sosialt samvær og dansing på kvelden. En veldig trivelig helg! Jeg er stort sett på hytta hver helg for tiden og det blir derfor en del skigåing. Håper på at jeg på den måten blir sterk i kroppen og opparbeider kondisen. Problemet er at langturen på beina må legges til en kveld i uka. Det har vært litt tungt i vinter når det er mørkt og trist, men jeg har kommet meg ut hver eneste tirsdag gjennom hele vinteren. Turen har vært enten 13, 16 eller 2 mil. Og i går fikk jeg endelig en 2 mils tur igjen! Nå er det jo bare en nytelse å løpe om ettermiddagen. Det er lyst helt til kl syv og langturen er derfor unnagjort før det. Neste uke skal jeg legge turen til skogen for første gang i år. Gleder meg allerede!

2 kommentarer:

  1. Neste uke skal jeg teste skogen jeg også ;-) Og jeg har også gått til innkjøp av samme flaske..... må bare fylle på litt innimellom kjenner jeg - og etter å ha vært (mage)syk siste ukene har matinntaket vært dårlig og dårlig kosthold kan jeg ikke tillate meg for da stuper jernverdiene med en gang! Nei - det er i grunn godt det er Floradix flaska vi er avhengig av og ikke andre flasker!

    SvarSlett
  2. He,he, ja, vi får se det slik! Nå tror jeg at jeg må doble dosen, ett målebeger om dagen holder tydeligvis ikke

    SvarSlett