onsdag 12. mars 2014

Fredagsbirken

Spørsmålet for tiden er om jeg er klar for fredagsbirken!? Jeg stod over Inga låmi i år, hadde ikke meldt meg på heller. Jo da, jeg har gått en del på ski når vi har vært på hytta. Men det har blitt dårlig med langturer etter jul. Det har ofte vært tåke og sterk vind de gangene vi har vært der og løypene har blåst igjen. Man legger ikke ut på langtur innover fjellet da.
På lørdag ble det en herlig tur i Romeriksåsen. Vi kjørte til Gjerdrum og der var det fine løyper på skogsbilvegen innover. Men løypene innover i terrenget over myrene mot Årstadvangen var temmelig fuktige og fristet ikke. Vi tok isteden av litt høyere opp og gikk en runde på fast snø, men uten spor. Dette ble det ikke trening av akkurat, heller som en fin påsketur. Manglet bare termosen med kakao! Slike turer er jeg veldig glad i, det er avstressende og gir en fin naturopplevelse. Men trening blir det ikke!
Jeg satser imidlertid på at grunntreningen er der og at jeg derfor vil klare de 5,4 milene over fjellet.....
Hvis været holder blir det uansett en fin tur! Så nå er det bare å pakke sekken og bagen og gjøre klar skiene. Fredagsbirken: Here I come!

5 kommentarer:

 1. Spennende!! Det blir nok en fin tur skal du se. Du har god grunnform som du sier så selv om du gjerne skulle trent mer på ski så tror jeg du kommer til å klare deg veldig godt. Det viktigste er jo å ha det gøy - få en fin opplevelse - og ta det som det kommer! tvi tvi - KOS deg ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Silja! Skal prøve å få en fin tur!

   Slett
 2. Lykke til! Jeg tviler på at du angrer på beslutningen når fredagsbirken er tilbakelagt. God tur!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er sant Janicke, man angrer aldri på en treningstur- og jeg tar det som det. Og takk!

   Slett