fredag 30. november 2012

Lat uke

Det merkes godt at det er høst og mørketid - og forkjølelsestid. Selv har jeg ikke blitt rammet enda, men det kjennes ut som jeg brygger på noe, litt guffen i halsen og tett i hodet. Dermed synker energien til et lavnivå, den rekker så vidt til å gjøre en innsats på jobben. Onsdag var planen og hive seg ut på løpetur rett etter jobb, men isteden ble det 2,5 time i senga. Jaja, det trengtes veldig så da måtte jeg bare la være og ha dårlig samvittighet for det. Treningen denne uka har blitt 1 time med Runners og 1 time med styrketrening. Thats it. I helgen blir det julebord på Finnskogen med kanefart, masse mat og drikke og null trening.
Satser på å trappe opp litt til uken igjen, men dette er jo også tiden for å være mer sosial. En kveld skal jeg ut og spise med noen venninner og en annen kveld har jeg satt av tid til å treffe søstern. Men må jo dytte inn noen treningsøkter i mellom dette - hvis jeg har overskudd....

2 kommentarer:

  1. Av og til blir det bare sånn, så får man bare forsøke å ikke bli for preget av det. Det betyr jo faktisk ikke stort når man trener såpass bra generelt. Håper du finner igjen overskuddet, og kos deg på julebord. (c:

    SvarSlett
    Svar
    1. Oj sann, nå har det gått over en uke uten løping og det føles allerede vanskelig å komme i gang igjen!

      Slett