lørdag 10. november 2012

Inspirasjonskveld

Det er ikke bare trening jeg driver med, av og til er det moro å gjøre noe annet også. På onsdag var jeg med en venninne på Tara inspirasjonskveld. Stikkordene var mindfulness, finn din drøm og indre kraft. Alt dette kan jo brukes både i treningen, på jobben og i livet ellers. Veldig interessante foredrag ledet av Lisbeth Pettersen, mindfulness-instruktør. Damene som holdt foredrag var Deborah Borgen, Anbjørg Håtun, Eva Tryti og Ellen Vahr. Marianne Antonsen sang bl.a. Gabriellas sang og rørte ved mange strenger hos de vel 300 damene og 2 menn som var tilstede. Ikke minst fikk vi en fin goodie-bag med masse bra saker i.
Ellers har det blitt et par økter med intervalltrening denne uken hvor jeg har følt at jeg har orket litt og overskuddet har vært der. Kanskje fordi det har blitt mindre løping ellers og jernnivået begynner å komme seg? Et par styrkeøkter har det også blitt, ellers lite løping etter Lørenskog halvmaraton. Nå skal vi snart ha en uke ferie og den skal tilbringes på hytta og da regner jeg det med blir skigåing.
I dag ble det en liten løpetur ved Skedsmohallen. I dag var det tungt, kroppen strittet i mot. Derfor ble det knappe 9 km. Greit nok, noen ganger er det bare håpløst og tungt. Uansett er det godt å være ute og  samtidig lade opp til kveldens lutefisklag!

2 kommentarer:

 1. Jeg har også lest om denne inspirasjonskvelden. Kunne godt tenkt meg å være der, kanskje jeg må passe på en annen gang. Kan være greit å få litt nye tanker og påfyll innimellom.
  Jammen var du flink som løp i dag. Været er jo så tungt, jeg har bare vært utafor døra for å kjøre HP til Lillestrøm og hente JE samme sted. Nå er Bamse og jeg benket i stua med fyr på peisen. Har tatt en runde øvelser for nakken, da - og ellers skal jeg rett og slett gi kroppen det den ber om, og det er hvile.
  Kos deg i lutefisklag! Vi sees til uka :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Var på en av deres inspirasjonskvelder tidligere også og synes de byr på mye bra. Kos deg i kveld, slapp av og nyt freden. Sees til uka, ja!

   Slett