fredag 16. november 2012

Ferie!

Nå bærer det til fjells en uke. Håper at jeg kan gjøre det jeg liker aller best: være ute og i aktivitet, lese og kose meg med god mat og godt drikke. Ikke minst sammen med kjæresten! Kan ikke ha det bedre og ferien kan ikke nytes bedre!
Aktiviteten regner jeg med blir skigåing denne uka. Forholdene skal være bra, så vi får håpe på finvær og gode forhold hele uka.
Ellers går treningen greit for tiden, vedlikeholdsdosene opprettholdes og det føles greit. Langturene er ikke på over 1 mil og lysten og orken til det er heller ikke tilstede. Regner med å ha det slik ut året før dosene langsomt trappes opp.

4 kommentarer:

  1. Hei! Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din i kveld, og skjønte fort at du måtte være dama som slo meg på Lørenskog halvmaraton i fjor (bare oss to i klasse K50-54 den gang). Begynte selv å blogge (om tur og trening) etter å ha debutert på maraton i Oslo i høst. Kommer nok til å følge bloggen din heretter:) Fortsatt god ferie!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei "Fri som fuglen"! Så artig da, kan hende "prates" vi i bloggverdenen framover. Og sannsynligvis møtes vi i flere konkurranser framover!

      Slett