søndag 5. februar 2012

Skiturer til tross for kuldeJammen ble det skitur på meg både lørdag og søndag.

Jeg ble hentet på Lillehammer stasjon fredag ettermiddag og kom opp til varm hytte med en lysende parafinlampe utenfor, skikkelig koselig. Men min kjære hadde dessverre tatt med feil ski! Istedenfor mine Madshus tok han med sine egne zero Madshus. Godt vi har samme bindinger i hvert fall. Zero ski vil jeg ikke anbefale å gå på i -18 grader. Dårlig gli har snøen fra før, med disse skiene gikk det enda dårligere!

Lørdag var det "bare" -17, men min kjære nektet å bli med på skitur. Han dro bare ned til parkeringen for å kjøpe Dagbladet. Dermed tok jeg hans ski og dro innover fjellet. Jeg var godt kledd og frøs ikke, men ble skikkelig sliten etter 2 timer med flittig bruk av armene. Det var ikke noe å få gratis, nesten så jeg måtte stake nedover bakkene. Skikkelig trått!

Du verden så deilig det er å komme inn etter en slik tur. Pilsen og akevitten smaker aldeles fortreffelig og det er kjempe godt å komme inn i badstua. Denne dagen fant vi ut at vi skulle lage oss en skikkelig solbærtoddy og det smakte nesten bedre enn akevitten.

Søndag var det like kaldt, men ørlit vind i tillegg og det førte til at Bjarne ikke ville ut på ski denne dagen heller. Boy og jeg tok oss imidlertid en liten runde rundt Reinsvann. Godt kledd går det greit. Turen ned til bilen ble kaldere, da fikk vi blåsten rett mot oss og jeg frøs på hendene. Vel nede på parkeringen ble det endelig tatt bilde av meg.

En flott helg i kulda!

2 kommentarer:

  1. Så tøff du er! Jeg tror nok jeg ville blitt i hytta jeg også, brrrr... heldigvis ikke så kaldt nå. Har satt av dagen til skitur. Litt skeptisk til vinden, men en liten tur skal nok gå. Siden det er mandag får jeg vel droppe akevitten etterpå, men kanskje en kakao :) !!!

    SvarSlett