søndag 6. november 2011

Høsttur i gul-løypa

På lørdag ble det en løpetur i den lange gul-løypa. Som forventet var det både vått og møkkete der, akkurat som om våren! Bjarne hadde med seg to kjekke jenter i løypa. Tydeligvis følte han presset bakfra for han og Boy lå foran og holdt et forholdsvis høyt tempo. Det førte til at turen gikk på 2.05 mot vanligvis 2.15! Ingen av oss kan vel da klage over formen? Tåka lå mellom trærne og ga en trolsk stemning. Dette var imidlertid den eneste stoppen hvor det var tid til å ta bilde!
Ellers har uken inneholdt de vanlige treningsøktene: bakketrening med staver, Runners trening, styrke og rulleski. Altså en perfekt uke. Så lenge snøen uteblir kommer ukene framover til å bli slik, bare avbrudt av en ferietur til varmen! Det skal bli godt å få litt sol og varme etter en ganske elendig sommer. Men det er enda 2 uker til så det kan bli noen fine treningsøkter før det. I dag er det som vanlig hviledag siden det er søndag.

3 kommentarer:

 1. Det er rart med slikt vær; frustrerende sett fra stuevinduet, frustrerende etter lengsel på snø, frustrerende med tanke på sykkeltur - men altså: Herlig løpevær i terrenget!
  Egentlig er alle værtyper fint løpevær, det samme kan vi ikke si om andre utendørsaktiviteter.

  Bjarne følte nok presset i går ja, noe denne merknaden på FB-siden min tyder på:
  Nok et svakhetstegn! Langtur i Romeriksåsen med to meget spreke dame! Bare det tilsier at det er en hard tur for en gammel mann! Men jeg holdt stand i tåken.

  Jeg vet ikke helt hva svakhetstegnet var - men han mener vel at turen med damene kostet mer krefter enn han egentlig hadde håpet på. Så er jo spørsmålet om han viser sviktende form eller damene det motsatte.

  SvarSlett
 2. Ha,ha, egentlig var denne kommentaren ment på deg, Olav. Du skrev at været var så guffent at du valgte å trene inne isteden!

  SvarSlett
 3. Sprekt som alltid!! :-) Bare å løpe over 2t er nok til at jeg skrumper meg i sofakroken i respekt!!!

  SvarSlett