lørdag 30. april 2011

Måtte stå over Råskinnet


Jeg ble syk på fredag og lå hele dagen hjemme på sofaen og sov. Kvalm, vondt i magen og diare. Fryktelig kjedelig! Og så jeg som sjelden er syk. Og er jeg det, er det forkjølelse som feiler meg. Omgangssyke har jeg ALDRI og fikk heller ikke nå kastet opp, var bare fryktelig kvalm og klarte ikke å stå oppreist.Fikk i meg kun 3 knekkebrød og det var derfor ikke mye energi på lørdag formiddag. Hodet ville, men jeg skjønte at kroppen ikke var særlig samarbeidsvillig. Fryktelig kjedelig! Og så det nydelige været! Vi dro av gårde likevel. Bjarne sitt barnebarn Sunniva skulle løpe Råtassen og et par damer fra Runners skulle også løpe. På bildet ser vi første gangen løperne skal over Sognsvann etter 2 km. Kaldt er det i hvert fall! Det var en fin dag i solen og det var jo ganske morsomt å være heiagjeng også. Spesielt gøy var det å se løperne komme over den store haugen på slutten. Noen klarte å sprinte opp bakken, andre var så slitne at de så vidt klarte å gå. Husker veldig godt hvor sliten jeg var selv akkurat der.
Jaja, nå har jeg klart å spise ganske bra i dag så energien kommer vel igjen. Neste lørdag er det nye muligheter: Sentrumsløpet. Får se å komme gjennom noen pene økter til uka og se om kroppen fungerer igjen.

4 kommentarer:

 1. Så synd at du ikke fikk vært med, men det var nok den eneste kloke beslutning. Kroppen må få være sjef innimellom. Kult å stille som heiagjeng når ikke en selv kan starte! (c:

  SvarSlett
 2. Veldig synd! Det var kjempegøy å være med. Neste år blir du ikke syk:)

  SvarSlett
 3. Så kjedelig! Men jeg kan tenke meg det var morsomt å stå å se på også ;)

  SvarSlett
 4. Uff, omgangssyke er noe av det verste å ha - det er så vondt! Håper du kommer ordentlig til hektene igjen raskt!

  SvarSlett