tirsdag 1. mars 2011

Flott helg på fjellet

Vi hadde en super helg på fjellet. Hornsjø høyfjellshotell er ikke akkurat av de mest luksuriøse, men det har sjarm og vennlighet. Maten er god, bassenget er klart og badstua blir satt på hvis vi ber om det. I tillegg er skiterrenget helt supert!
Lørdag gikk vi en runde og tok lunsjen på hytta mi. Det var -1 ute og -5 inne, så direkte varmt var det jo ikke å komme inn, men lunere enn ute. Det ble 2,4 mil på ski den dagen til tross for tåke. Så lenge det ikke blåser og er kaldt går det fint an å være ute. Litt leit å se nedover bakkene av og til, plutselig gjorde løypa en sving som kom litt brått på. Men vi holdt oss på beina alle sammen. Etter endt skitur ble det en tur i bassenget og deretter felles badstue. Noen rullet seg i snøen etterpå og var skikkelige vikinger!
Om kvelden ble det som vanlig sosialt og trivelig med dans og hyggelig prat.
Søndag var været litt lettere, men fremdeles tåke. Turen ble likevel 2,5 mil for noen. Andre gjorde turen litt kortere og satt på hotellet og så VM etterpå. Greit at alle kan gjøre akkurat det de har lyst til! Og alle var fornøyde da de reiste hjem!
I går var vi noen som løp gjennom karusell-løpet som egentlig går på torsdag. Det er 7 km langt og går fra Skedsmohallen og opp mot Skedsmo hvor vi snur. Det var kjempe tungt! Kroppen min vil liksom ikke yte maks for tiden, den er tung og treg og pusten går tungt. Mens jeg løp der hadde jeg god tid til å tenke og prøvde å legge en slagplan for formstigning framover. Avgjørelsen falt om å droppe trening i dag og i morgen. Torsdag er det skidag på jobben. Da skal vi kjøre buss til Stryken og gå ned til Sognsvann, ca 3 mil. I strålende fint vær blir det bare en nytelse. Vi kan gå i akkurat det tempoet vi vil, og lunsjen inntas på Kikut som er halvveis.
Videre er det skidag med Runners på lørdag og da blir det en runde i Østmarka fra Losby, antagelig til Vangen. Utenom det blir det ingen trening denne uken. Må prøve å innhente litt overskudd før jeg går mot formstigning utover våren! Første løp er UKI 9.april og deretter Råskinnet 30.april.
Hvile meg i form er den nye stragien nå.
Men i kveld blir det premieutdeling på Universitetsplassen, det blir skikkelig bra!

1 kommentar:

  1. Så gøy at du skal være med på skidagen! Kanskje vi sees :)

    SvarSlett