mandag 21. mars 2011

Birkebeinerrennet

Helgen tilbrakte jeg på fjellet for å SE på birkebeinerrennet. Det ble litt av en opplevelse! For første gang tilbrakte jeg hele dagen ved løypa og hvilken fest det var! Været var strålende: sol og varmt og uten særlig vind. Det blåste riktignok friskt over fjellet for birkebeinerne, men i litt lavere terreng var det mye roligere. I tillegg står man jo ikke der det blåser mest, men finner litt ly. Vi var flere fra Runners som stod sammen og da blir det alltid liv! Rart å se hvordan folk reagerer: noen blir flaue, andre litt irriterte mens andre bare smiler over hele fjeset og synes vi liver opp stemningen. Gøy var det i hvert fall.
Da jeg stod opp om morgenen var jeg glad jeg ikke hadde 54 km foran meg på ski, men utover dagen ble jeg litt revet med og tenkte at en gang skal jeg kanskje gå igjen...?? I tillegg tilbrakte vi kvelden med en som jobber for Fischer, så tanken på å få nye ski som forhåpentligvis er mye bedre enn de jeg har, ble virkelig tent den kvelden. Kanskje jeg investerer i et par nye neste vinter...hm. Men da må jeg gå mye mer på ski og forbedre teknikken.
Søndag ble det en fin skitur innover birkebeinerløypa.
Ellers denne uka har det som vanlig blitt to løpeturer med Runners, en styrkeøkt samt en løpetur på mølla kombinert med styrketrening. Det føles ikke som formen var så veldig stigende denne uka, men ikke riktig så laber som den har vært i 2-3 md nå. I tillegg er det stadig lysere tider og optimistisk nok så satser jeg på en stigende form framover!

3 kommentarer:

 1. Kan tenke meg det var gøy å stå langs løypa og heie på alle (de gale) skiløperne. Er litt fristet til å delta selv, men inntil videre skal jeg nøye meg med kortere skiløp. Må ha teknikk før jeg begir meg ut på denne type distanse! Det er lysere!! Det er så nydelig at det ikke er mørkt når man står opp lenger. Alt det fine foran oss.

  SvarSlett
 2. Jeg fikk med meg stemningen på tv....mens jeg jobba :-) Det funka men kan ikke måle seg med å være tilstede å se på!!

  SvarSlett
 3. Bra du er optimist, det er viktig! :) Håper virkelig du får rett.

  HP fikk ikke gått i år, det krasja med svigermors 80-årsdag. Han satt i sofaen og fulgte med, syntes det var dumt når været var såpass bra. Får håpe han får gått neste år.

  SvarSlett