torsdag 3. mars 2011

Skidag på jobben

I dag hadde Universitetet skidag. Hvem er det som kan få en hel dag på ski og atpåtil få betalt? 4 busser gikk fra Blindern og opp til Stryken i dag. 15 km til Kikut med mange oppoverbakker til å begynne med. Hang på en kollega og det gikk ganske greit, men det var litt tungt. Kroppen er fremdeles tung og treg. Bedre ble det vel ikke av at vi feiret positiv testing av et nytt system på jobben i går kveld... En nydelig lunsj i solveggen på Kikut med gulerotkake og matpakke. Suste videre nedover mot byen etter tre kvarter i solen. Der kom tåka i mot oss og tettere ble det nærmere sentrum. Bakglatt ble det også, selv om min private smører hadde gjort en kjempe jobb med skiene. Årsaken er vel at det ble mildere nedover. La på et lite lag med mildere smøring og da gikk det litt bedre.
Dessverre var batteriet tomt da jeg skulle ta bilde, så det ble bare et bilde på telefonen isteden.
I kveld var jeg vakt på RBIR løpet i Lillestrøm. Mye behageligere enn å løpe selv! Moro å se de andre slite, men var veldig grei og kom bare med positive kommentarer, også til konkurrentene mine!
I morgen blir det ingen trening, men lørdag er det ny skitur i Østmarka

3 kommentarer:

  1. Det hørtes ut som en veldig fin - men slitsom - skitur. Tror jeg skal prioritere ski litt mer neste år - eller kanskje er jeg bare litt påvirket av VM. (c;

    SvarSlett
  2. Ja, din arbeidsgiver har skjønt noe vesentlig - som tilbyr dere skidag! Høres deilig ut, selv om kroppen din protesterte litt igjen. Hva skjedde med å la den slappe av lit...? ;)

    SvarSlett
  3. Hm, har visst ikke tid til å slappe særlig av...

    SvarSlett