lørdag 20. november 2010

Sesongens første skitur
Turen gikk fra Losby til Setertjern i Østmarka. Delvis preparerte løyper, litt lite snø men fint å gå. Siden det var den første skituren denne vinteren fokuserte vi på teknikken. Jeg har som mål å bli litt bedre teknisk i vinter, kanskje kan jeg klare å gå litt fortere? "Alle" jeg kjenner og pleier å gå sammen med går fortere enn meg, så jeg får se om jeg klarer å henge på etter hvert. Men det jeg tenkte på undervegs var hvor deilig det skal bli med vårens første løpetur....


Ellers denne uka har jeg fått den vanlige dosen: 2 økter med styrketrening og 2 økter med intervall + en langtur. Ingen klatring for tiden, det tåler ikke armen min lenger. Denne armen er et kapittel for seg selv, - den har verket i 2 md nå. Klarer faktisk ikke å ligge på høyre side om natten. Jeg har fått massasje på Centrum Athletica tre ganger. Dagen etter verker det noe fryktelig, men så blir den kanskje ørlite grann bedre en bitte liten stund. Sist sa massøren at jeg hadde låsninger i ryggen og da slo tanken meg at jeg selvsagt burde ta en tur til kiropraktoren min igjen. Han har sagt at jeg bør komme til justering en gang i blant - for det første siden jeg har hatt litt problemer med ryggen siden siste svangerskap med bekkenløsning og for det andre fordi jeg belaster kroppen min såpass hardt med trening. En justering før og etter løpesesongen burde kanskje være på sin plass? Nå er i hvert fall time bestilt til uka så får vi se om jeg kanskje kan bli kvitt plagene denne gangen.
Nei, nå får det være nok sutring. I kveld skal vi på lutefisklag til gode venner med dertil tilbehør. Skal bli herlig!

2 kommentarer:

  1. Enig i at det blir bra med den første vårløpeturen - men inntil videre får vi gjøre det beste ut av vinteren. Gleder meg faktisk også til den første skituren. Kan garantere at du hadde gått fra meg. (c:

    Lykke til med kiropraktorbesøk, håper du får orden på arm og rygg.

    SvarSlett
  2. Håper du får orden på kroppen! Det er slitsomt å gå rundt og ha vondt i det lange og vide (vet jeg dessverre altfor mye om...)

    SvarSlett