tirsdag 16. november 2010

Løpetur i kulda

I dag ble det en løpetur i kulda på meg. Hadde bestemt meg tidlig på dagen at jeg skulle ut, så motivasjonen var på topp og jeg nølte derfor ikke. Problemet var å kle på seg nok. Selv med ull under ble det kjølig på lår og knær. Jeg er ganske frossen av meg så det er ikke lett å få på seg nok. -7 grader gjør at jeg må kle meg ekstra godt. Men det ble nå en fin tur, drøye 11 km fra Sagdalen til Hanaborg, om Fjellhamar til Strømmen og hjem. Så bare èn løper undervegs.
På morgenen i dag hadde jeg en styrkeøkt på Centrum Athletica og i går var det 600 metere på Runners. En fin økt det også, rundt Skedsmohallen over Oksefjellet med min samboer som trener for oss få som valgte å ikke løpe ute i gatene. I morgen blir det treningsfri, skal på kurs i konflikthåndtering.
Ellers er det litt frustrasjoner i privatlivet om dagen, bl.a. har jeg strevd i flere dager for å få service på induksjons komfyren vår. Har lett rundt hele komfyren for å finne det rette nr som må oppgis og i dag lyktes jeg endelig! Så gjenstår å se om servicefolkene kan gjøre noe med elektronikken som har blitt helt vill.

3 kommentarer:

 1. Det smakte forresten fortreffelig med en Leffe Brun etter treningen. Tror jeg synes dette ølet er enda bedre enn Leffe Blond, kraftigere i smaken.

  SvarSlett
 2. Å, kjedelig å styre med tekniske greier som ikke fungerer... Hvor er IT-folka i pivatlivet???

  Leffe brun tror jeg at jeg også liker. Innimellom er det godt med litt mørkere øl, kanskje særlig om vinteren :)

  SvarSlett
 3. Ja, dette ølet er skikkelig digg! Og ja, en it-mann i nabolaget kanskje? Som gikk på omgang!

  SvarSlett