torsdag 4. november 2010

Herlig kveldstur

Onsdag ble det endelig en løpetur på kvelden. Jeg hadde et par av barna på middag og det er alltid veldig hyggelig. Koselig å få skravlet litt med dem. Når den siste hadde gått, kvinnet jeg meg imidlertid opp og kom over den berømte dørstokkmila. Jeg bestemte meg for å løpe løypa til Lørenskog halvmaraton, men løp hjemmefra og løp ikke opp til skihytta. Det ble 12,5 km en nydelig høstkveld, fin temperatur, ingen vind og heller ingen nedbør. En perfekt løpekveld. Mange andre løpere ute også, møtte i tillegg en Runner.
Så godt det er å komme inn igjen etter en slik tur! Masse overskudd. Fikk vasket en maskin med tøy og skiftet på senga til og med. Deretter en - i mine egne øyne i hvert fall - en fortjent juleøl fra Borg! Du verden så godt det smakte! I tillegg er julemarsipanen satt frem i butikkene-mange fristelser før jul!

1 kommentar:

  1. He he, du tenker akkurat som meg! Når man har rørt på seg, er det vel fortjent å kose seg litt! Jeg synes det er noe av gleden ved å svette litt - i tillegg til godfølelsen underveis.

    SvarSlett