onsdag 24. november 2010

Besøk hos kiropraktor

Huff, kiropraktoren var ikke nådig mot meg i går. Han lurte på hvorfor i all verden jeg har gått 2 md med en vond arm. Tja, jeg tenker jo alltid at det meste går over av seg selv. Og ofte gjør de jo det, men ikke alltid....
Diagnosen var tennisalbue eller musearm, uansett er den vond. Behandlingen er ro og litt knekking hos ham. Dessuten en enkel fingerøvelse jeg kan gjøre selv. Hm, den skal ikke belastes, verken trening eller musebruk. Skal ikke gå på ski heler, dette måtte i så fall bli uten staver!!?? Helt klart råd: bruk venstre arm til musa og skrolleren. Jamen sier jeg, da går jo alt så sakte! Ja, men alternativet er at du ikke er der, sier kiropraktoren. Altså ikke på jobb. Og jeg er jo aldri borte fra jobb! Jaja, så får jeg vel være flink å gjøre som han ser en stund framover da. Har vel ikke noe å tape. Og det går urolig nok bra å bruke venstre armen til det meste. Riktignok litt saktere enn ellers, men det går.
Nok syting for denne gang!
I dag ble trening i arbeidstiden en times løpetur på mølle. Utrolig mye folk i Centrum Athletica i dag, jenta ved siden av meg ble til og med jaget av mølla av en ivrig type i kø. Heldigvis ble det et par ledige møller ledige så jeg slapp å gi meg før jeg hadde tenkt. Ble faktisk litt hektet etter 30 min og da gikk den neste halve timen veldig fort. Vanligvis er ikke mølleløping min yndlings beskjeftigelse akkurat, men greit nok en dag hvor det blåste og var skikkelig surt ute.
Pannekaker til middag i dag med sønnen min, trivelig!

1 kommentar:

  1. Ikke skigåing er jo kjedelig... da blir det desto mer løping altså. Vær forsiktig med musearmen din. Jeg hadde en kvinnelig kollega som ikke tok dette på alvor for noen år siden. Når det ble for ille og hun hadde fått veiledning slik du har fått, brukte hun vestrearmen til hun fikk samme diagnose der. Hun kom aldri tilbake i full jobb. Venstrearmen din er mye midre trent og mer utsatt for belastningsskade, VÆR FORSIKTIG.

    SvarSlett