tirsdag 9. november 2010

Lillestrøm by night


Det har ikke blitt så mye løping den siste tiden. I helgen var vi på hytta, og da var planen å få en litt lengre løpetur. Men det var så glatt både på vegene og i stiene at det var vanskelig nok å gå. Det er ikke så lett å gå utenom stiene heller siden det er så mye bruser der. Dermed ble det kun gåturer. Lørdag var vi ute i 3,5 timer og var i grunnen fornøyd. Sur vind var det dessuten på fjelltoppene så det var godt å komme inn igjen, fyre på peisen og ta badstue. En øl og en akevitt smaker heller ikke vondt etter å ha vært ute en stund. Mandag ble det intervaller på Runners-også denne gangen rundt på Oksefjellet. Men i kveld ble det endelig en rolig løpetur igjen. Fikk drøye 10 km i et rolig tempo. Bildet skal forestille Lillestrøm by night, men bildet ble ikke helt bra. En fin tur ble det i alle fall. Det kan være et lite tiltak å komme seg ut om kvelden nå, mørkt og trist som det er. I går hjalp det at det var flere som trente sammen, men i kveld var jeg giret på en rolig tur så det gikk greit likevel. Det er bare å kle seg godt.
I morgen blir det imidlertid treningsfri, skal på kurs på dagen og har ungene på middag om kvelden. Ellers trener jeg styrke to ganger i uken, en gang bein, mage og rygg, den andre gangen bein, mage og rygg.

3 kommentarer:

  1. Enig, tung å komme seg ut - men deilig når man først er ute! Jeg er jo "heldig" og kan bevege meg mye på dagtid (heldig i gåsetegn fordi grunnen ikke er spesielt heldig egentlig...)

    SvarSlett
  2. Men du får se det positive i det, og da er du kjempe heldig som kan få være ute i dagslys på denne tiden av året!

    SvarSlett
  3. Det er sant! Viktig å holde fast ved det som er positivt! :)

    SvarSlett