tirsdag 26. oktober 2010

Late dager på fjellet


I helgen var vi på hytta, Bjarne og tre damer + hund! Kjempe koselig, men det ble ikke så mye trening på oss. Damene som var med oss, Mona og søsteren min, Sissel, syntes vi gikk lange turer og at det var trening nok. For oss som er vant til å vanke bare sammen med kjempe spreke folk, var det litt uvant å ikke trene en hel helg. Men det kan absolutt anbefales, herlig å ta det med ro et par dager og rusle rolige turer i fjellheimen. Den ene dagen med sjokolade og kakao.
Været var strålende, men litt kaldt. -10 om natta gjør sitt om dagen også! Men du verden, det er tørt og fint og hardfrosset over alt og nydelig å gå. Tenker nok det var supert å løpe også... Møtte 6 syklister på veg ned fra Lunkefjell i en kronglete, steinete sti - noe de behersket veldig bra.
Det smakte utmerket med en kald Martini da vi kom inn igjen lørdag ettermiddagen, tanken på en løpetur svant hen.
Men mandag var vi full-ladet og klare for nye økter på Runners! Det ble da 4 fine, lange intervaller (1100 meter)over Oksefjellet på ganske jevn tid. Det er så fint å slippe å løpe "ute" på asfalten enda. Så lenge det er lyst nok til å varme opp og lys i løypa over Oksefjellet, holder vi oss der en stund til. Det er snø og is som hiver oss ut i gatene.
I dag har det blitt en styrkeøkt på Centrum Athletica. Den planlagte rulleskituren i kveld gikk med til ommøblering på soverommene... Begynner vi å bli litt late eller? Men av og til må selv vi gjøre litt praktiske ting.
I morgen skal jeg på HMS kurs på BLindern og det blir derfor ingen trening i arbeidstiden. Tror jeg skal satse på en løpetur etter jobb.
Var forresten hos tannlegen i dag - for andre gang på 1/2 år! Rekord med andre ord. Saken var at jeg misten en del av en tann i lunsjen i går og måtte få lappet den. Heldigvis klarte tannlegen å lappe den sammen, men uten garanti som han sa. Nå er krone neste, dessverre. Kronene bare ruller. Ikke noe nytt treningsutstyr denne måneden altså.

1 kommentar:

  1. Uffja, det er bare å innse at tennene våre er kommet i reparasjonsalderen... Sabla dyrt er det! Kanskje vi bare skulle bytte ut alle med gebiss først som sist??? ;)

    SvarSlett