onsdag 3. desember 2014

Sesongslutt

Ja, nå er det lenge siden oppdatering fra min side!
Motivasjonen har vært laber både på treningsfronten og bloggfronten. Etter Oslo maraton har jeg vært slapp, kroppen har vært sliten og dermed synker motivasjonen. Og når jeg ikke trener, er det heller ikke noe å blogge om!
Så fikk jeg en kraftig forkjølelse som slo meg litt ut og det ble lite eller ingen trening noen uker. En ukes ferie på Nordseter hjalp litt på motivasjonen: skiturer hver dag er jo bare helt topp!
Men nå er jeg i gang igjen. Løpeturene er tunge, det skal neimen ikke lange oppholdet til før formen synker! Og for ikke å snakke om styrketreningen: kjenner veldig godt at også styrke er ferskvare.
Nå er imidlertid rutinene på plass og formen skal bygges gradvis opp igjen. Etter jul blir det langturer igjen med sikte på neste års konkurranser.
Og hva er vel mer oppløftende og motiverende enn å melde seg på konkurranser? Sentrumsløpet er lagt inn og jeg satser også på Råskinnet, Fjellgeita på Beito og birken. På birken håper jeg å få merket for 10.gang, en egen premie for dette frister selvsagt! Nordmarka Skogsmaraton har ikke kommet med opplysninger for 2015 enda, men jeg håper at det blir en ny mulighet for perser her! Målet for 2015 er klart: grunnlaget skal være bedre slik at det blir lettere å gjennomføre de lange konkurransene og jeg håper selvsagt på en ørliten forbedring av tidene. Spesielt høstens løp gikk dårlig i år synes jeg, så der har jeg litt å gå på.
Nå skal jeg bare kose meg med treningen fram til jul, styrke og løping + yoga. Så blir det mye skigåing i juleferien og så er jeg i gang for fullt på nyåret!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar