mandag 15. desember 2014

Opp og ned

Ja, det betegner formen min i høst. Eller jeg vil helst si ned. Etter Oslo maraton har det blitt få løpeturer utenom Runners treningene to ganger i uka og turene har vært kortere enn vanlig.
Etter at forkjølelsen slapp taket kjentes imidlertid formen stigende og turene ble litt lengre og intervallene litt tøffere. Derfor gledet jeg meg til en langtur på lørdag i skogen mens det var dagslys. Ja, for lyset ser jeg jo ikke hele uka - mørkt når jeg går på jobb og mørkt når jeg kommer hjem - men isteden ble det gåtur. Og det var kanskje like greit for jammen var det glatt! Heldigvis hadde jeg piggsko og det ble derfor en hyggelig tur likevel. Jeg hadde til og med tid til å lese opplysningsskiltene om Åmodt seter og hva en skåbom er for noe. For øvrig møtte jeg en løper som har løpt mye i Østmarka og jeg hadde litt moro av å spørre ham om han hadde hatt tid til å lese disse skiltene, noe han selvfølgelig ikke hadde! Vet jo hvordan det er selv, er man på løpetur stopper man ikke for å lese slike skilter!
Men nå skal ikke dette være en sutre blogg, det er da nok av elendighet  i verden og en amatør løpers bekymringer om sviktende form er heller lite å jamre seg over! Så heretter regner jeg med at det bare går oppover så i kveld blir det Runners trening!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar