mandag 28. april 2014

Opp og ned som i Skarverennet

Det ser ut til at formen min går like mye opp og ned som løypa gjør i Skarverennet.
Etter oppturen i Fjellhamarstafetten på onsdag bar det rett i kjelleren på treningen torsdag. Bakketrening var noe kroppen absolutt ikke ville være med på så jeg bare avsluttet med en rolig joggetur.
Skarverennet var en flott opplevelse i år: bare sol og fint vær, ikke et vindpust. Ganske hardt til å begynne med og utforkjøringene ble ganske tøffe for mange mens det på slutten ble fuktig og mer "slush" i løypa. Det gjør imidlertid at det er lettere å bremse nedover, noe jeg er veldig glad i!
De siste 7-8 km er for det meste nedover og der er det en stor fordel at det ikke går så fort. Et skirenn som dette har mange deltagere som ikke går veldig mye på ski ellers i året og at disse utforkjøringene går bra for de fleste, er egentlig et under! Hjelpekorpsene har plassert seg rett etter de hardeste utforkjøringene og det er vel en grunn til det.
Skirennet gikk greit, vi gikk tross alt på tur og konkurrerte ikke.
Blir spennende å kjenne på formen denne uka, trening i kveld, ABIK karusell i morgen og Råskinnet på lørdag. Mellom disse konkurransene skal jeg prøve å ta en liten langtur

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar