tirsdag 8. april 2014

Nok en fantastisk helg på fjellet!


Dette er jo for godt til å være sant: nok en fantastisk solrik helg på fjellet! Vi møtte disse flotte løypene da vi kom opp fredag kveld. De var helt nypreppa til Trollski maraton dagen etter. Til og med fire spor! Det er godt å komme opp mens det enda er lyst, trengte ikke hodelykt denne gangen.
Dagen etter var forholdene like fantastiske, solen skinte og kun en liten bris i lufta. Mange fornøyde skiløpere, og noen litt mindre fornøyde med dårlig feste opp mot Pellestova. Vi dro litt innover og så på de som slet. 95 km er jammen langt! Men de fleste så imponerende spreke ut.
Dagen etter var det like fint, om enn ikke enda litt bedre siden det var absolutt helt vindstille! Vi laget oss en "sofa" i snøen utenfor hytta etter skituren og koste oss i solen. Håper på mange slike dager i påsken!
Låsningen i hofta hadde godt av et besøk hos kiropraktoren, kjente den omtrent ikke i det hele tatt hele helgen. Etter Runners treningen i går kjenner jeg litt igjen, godt jeg skal på nytt besøk hos kiropraktoren i morgen. Har i hvert fall lært (enda en gang) at man ikke skal gå med slike smerter så lenge. Hvis det sitter i skjelettet må kiropraktoren til, naprapaten klarer det muskulære.
I går hadde vi forresten klubbkveld i Runners. Temaet var Kilimanjaro tur neste høst. Gjett om jeg er tent på det! Så det er bare å begynne å spare!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar