torsdag 24. april 2014

En liten lysning

I går stilte Romerike Runners to lag i Fjellhamarstafetten: ett damelag og ett herrelag. Damene vant sin klasse! Riktignok var det bare ett lag med i klassen veteran, men det gjør vel ingen ting? Uansett fikk vi et fint fat som vi har to av fra før. Disse brukes til servering på klubbkveldene og er veldig artig å ha. I tillegg et krus til hver av deltagerne. På bildet er det kun fire igjen av laget, de to siste måtte spurte videre til andre gjøremål.
Men det viktigste for meg var at jeg endelig følte at jeg klarte å presse meg! Kroppen og jeg har ikke spilt på lag de siste to månedene føler jeg, endelig hadde vi litt samarbeid. Selvsagt var det utrolig slitsomt og tungt og jeg var helt kvalm da jeg kom i mål. En liten, hard kneik litt før mål gjorde at man fikk tatt ut de siste kreftene. Men jeg klarte å presse meg til å yte maks, og det har jeg ikke klart i det siste. Håper det lover bra for løpesesongen i år. Bare kiropraktoren min nå får orden på vondtene mine så gleder jeg meg til sesongstart!

2 kommentarer:

  1. SÅ GØY :-) Grattis! Første plass er første plass - det er ikke deres feil at det ikke var med flere lag! høh - så det så!!!

    SvarSlett