onsdag 26. juni 2013

Øyetrøbbel

Utrolig hvor "lite" som skal til før en blir slått ut. Våknet brått natt til tirsdag med vondt i øyet. Det stakk skikkelig og jeg fòr opp. Tok ut linsen og kikket meg i speilet. Hm, ganske rødt ja. Fikk time hos legen og resept på kloramfenikol øyedråper. I hvert fall jeg får en liten vekker av hvor sårbare vi er. Trøbbel med øyet er absolutt ingen liten ting, det slår en helt ut. .Øyet smertet og ble enda rødere i løpet av kort tid. Siden det var umulig å dra på jobb for å sitte foran pc`n i timesvis, ruslet jeg litt rundt på Strømmen Storsenter. Ble sugd inn på Løplabbet. Der var det 50% avslag på Gore løpetøy. Dette er noe jeg har ønsket meg en stund, vet at det er fint løpstøy for kalde og sure dager. Dermed endte jeg opp med både jakke og bukse. Det gjør ikke noe at de funksjonelle plaggene sitter godt og har fine farger.
Og jammen hjelper det på humøret å shoppe slike flotte plagg! Synes jo litt synd på meg selv, jeg er heldig og er lite syk og sjelden skadet. Men det går jo an å se det slik at det var bra det kom nå, ikke dagen før et av de store konkurransene jeg skulle delta i eller på fjelltur, langt inne på vidda langt fra lege!
Vel hjemme var det bare å begynne å dryppe øyet og sitte der med gjenklistret øye og vente på bedring. I tillegg har sendingene på tv vært umulig den siste uka. Umulig å få tak i Get på tlf også og feilmeldingsskjemaet deres på nett så ikke ut til å funke. Grrr
Prøvde å lese litt, men det var ganske anstrengende med bare ett øye.
Det som nesten var verst var at jeg måtte stå over ABIK karusell løpet i Fetsund. Det er en av mine favorittløyper, terreng med sti og bakker. Ganske tungt, men akkurat slik jeg liker det. Men verken orken eller evnen var der i går så jeg måtte pent stå over.
I dag er heldigvis øyet på bedringens veg, mindre rødt og ikke så vondt. Og det nærmer seg ferie, så nå er humøret stigende!

4 kommentarer:

 1. Huffda! Lykke til og god bedring!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha, Silja! Muligens er jeg litt sutrete, mine plager er jo utrolig små i forhold til hva andre sliter med. Men når man ikke får løpt, må en jo ha lov til å sutre aldri så lite!?

   Slett
 2. Uff, dette høres ikke moro ut... Så jo bilde av øyet, og det så vondt ut. Bra det blir bedre nå!
  Ja, det er utrolig hvordan det kan muntre opp med nytt tøy, enten det er treningstøy eller vanlig tøy. Du fortjente det! Også halv pris, da! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Halv pris på noe du har ønsket deg lenge - bare MÅ ha det! Og heldigvis er øyet nesten helt bra nå, det ble fort bedre da jeg begynte å dryppe det. Så nå er jeg klar for ferie!

   Slett